Tegyünk nagyszerű dolgokat!
 
       
 
Ismerős Természetes környezet Multiplatform Nagyobb hatékonyság Letöltés
 
       
  Ismerős és minden elődjénél jobb  
       
  Ismerős felület A Windows 10 a jól ismert Windows-élményt nyújtja – még jobb formában. A Start menü visszatért, és jobb, mint valaha: bővíthető és testreszabható.  
  Kompatibilitás A Windows 10-hez nem kell új eszközöket vásárolnia.  
  Gyors és rugalmas működés
A gyors indítást és alvó állapotból visszatérést az InstantGo* és más technológiák segítik. A rendszer hatékonyan gazdálkodik a memória- és processzor-erőforrásokkal, így a böngésző és az alkalmazások is villámgyorsan futnak.
*Hardvertől függően.
 
 

Fokozott védelem. Azonnali frissítések.*
A Windows Update már nem csak biztonsági frissítéseket és javításokat, hanem azonnali frissítéseket is biztosít, amelyek révén mindig a legújabb Windows-élményben lehet része.
*Internetkapcsolat szükséges. Az internetszolgáltató adatforgalmi díjat számíthat fel.

 
       
  Páratlanul személyes és természetes élmény  
  Cortana
A Cortana egy valóban személyes digitális asszisztens, aki idővel egyre jobban alkalmazkodik Önhöz, és minden Windows 10-es eszközön segít teendői elvégzésében.*
* A Cortana meghatározott piacokon lesz elérhető a rendszer megjelenésekor. A Cortana működése régiónként és eszközönként változhat.
 
  Ujj, toll és hang*
Természetes interakciós lehetőségek közül választhatja ki a legkényelmesebbet.
*Hardvertől függően.
 
  Start menü és élő csempék Rögtön áttekintheti, ami a legfontosabb Önnek.  
  Windows Hello*
Ön jól ismeri a Windowst – most már a Windows is ismeri Önt.
*A Windows Hello használatához speciális hardver, például ujjlenyomat-olvasó, aktív infravörös érzékelő vagy más biometrikus érzékelő szükséges.
 
       
  Minden eszközön működik  
  OneDrive*
A Windows 10-hez 15 GB ingyenes OneDrive-tárhely jár. Egy helyen tárolhatja és bárhol, bármikor elérheti fényképeit, fájljait és dokumentumait – windowsos és más eszközökről egyaránt.
*Internetkapcsolat szükséges. Az internetszolgáltató adatforgalmi díjat számíthat fel.
 
  Continuum A Continuummal az alkalmazások és a tartalmak minden eszközön és üzemmódban látványosan jelennek meg, még akkor is, ha egyikből a másikba vált.*
*A működés alkalmazástól függően változó lehet.
 
  Előtelepített alkalmazások A Windows 10 remek beépített alkalmazásokat kínál: Térképek, Fényképek, Posta és naptár, Zene, Videók, Kapcsolatok és Üzenetek.  
  Játék és Xbox
A legjobb Xbox-sorozatok mellett az Xbox Live* előnyeit is élvezheti, az Xbox alkalmazás segítségével pedig az Xbox-közösséget, eredményeit és játékgyűjteményét is elérheti – közvetlenül a Windows 10-es eszközéről.
*Egyes funkciókhoz szélessávú internetkapcsolat szükséges; az internetszolgáltató az adatforgalomért külön díjat számíthat fel. Az Xbox Live funkciói és szolgáltatásai csak a támogatott játékokban érhetők el az Xbox Live által támogatott országokban. Lásd: xbox.com/live/countries.
 
       
  Nagyobb hatékonyság  
  Microsoft Edge A vadonatúj Microsoft Edge böngésző még jobb webes élményt kínál: zavartalan olvasást, személyre szabott keresési javaslatokat és kényelmes böngészést.  
  Rendszerezés*
Akár négy alkalmazást is dokkolhat a képernyőn, és új asztalokat is létrehozhat, ha több helyet igényel.

*A dokkolható alkalmazások száma az egyes alkalmazások minimális felbontásától függ. 
 
     
       
  Áruház és appok*
Az új Windows Áruházban minden egy helyen megtalálható: nagyszerű játékok, alkalmazások, zenék és videók.

*Az internetszolgáltató adatforgalmi díjat számíthat fel.
 
       
 

Frissítési Útmutató
Önnek két lehetősége van, hogy számítógépén Windows 10 fusson.

  1. Új eszköz vásárlása estén:

Egy vadonatúj számítógép a legjobb Windowst érdemli. Ezért gyors és egyszerű lehetőséget kínálunk arra, hogy ingyenesen frissítsen a Windows 10-re.*
Amikor beállítja az eszközt és kapcsolódik az internethez, értesítést kap, hogy frissítés érhető el. Válassza a „Frissítés” lehetőséget a letöltés elindításához (ne aggódjon: a letöltés közben a számítógépet továbbra is használhatja).
Ha a letöltés befejeződött, eldöntheti, hogy azonnal, vagy később, egy alkalmasabb időpontban szeretné telepíteni a frissítést.
Ilyen egyszerű!
*Az ajánlat a megfelelő Windows 7-es és Windows 8.1-es eszközökre érvényes (beleértve a korábban vásárolt eszközöket is) a Windows 10 frissítés megjelenését követő egy évig. További részletek a www.windows.com/windows10upgrade címen olvashatók. A frissítésre hardver- és szoftverkövetelmények vonatkoznak; a funkciók elérhetősége eszközönként változhat. Internetkapcsolat és a Windows Update engedélyezése szükséges. Az internetszolgáltató adatforgalmi díjat számíthat fel. Windows 7 SP1 vagy Windows 8.1 frissítés szükséges. Az ajánlat a Windows RT/RT 8.1 rendszerre nem érvényes. A részleteket lásd a www.windows.com/windows10upgrade címen. A kompatibilitási és más fontos telepítési információk megtekintéséhez keresse fel az eszköz gyártójának webhelyét és a www.windows.com/windows10specs címet.

  1. Meglévő rendszer frissítése:

Ha telepíteni vagy újratelepíteni szeretné a Windows 10-et, kattintson az alábbi linkre, ahol lépésről-lépésre nyomonkövetheti a frissítés minden lépését.
LETÖLTÉS

 
  Az Uni-Top Computers segít! Keressen minket. Tel: +36 20 977 4872, E-Mail: info[:kukac:]uni-top.hu, www.uni-top.hu